Hild Villa

Az egykori Fácán Vendégfogadó (régi nevén Hild Villa) felújítása és bővítése rendezvényházzá 1500 m2 alapterületen
Hild Villa
Az egykori Fácán Vendégfogadó (régi nevén Hild Villa) felújítása és bővítése rendezvényházzá 1500 m2 alapterületen

Az egykori Fácán Vendégfogadó és üdülőtelep ingatlanja Budapest XII. kerületében, amely a Hunyad-oromtól nyugatra emelkedő domb nagy részét magában foglalja. A kiemelt műemléki értékű Hild József tervezte két szintes, klasszicista üdülő-szálló épülete 1856-ban épült. Az épület a 2000-es évektől használaton kívül volt, a karbantartás hiányából adódóan romos, életveszélyes állapotban maradt az utókorra. Első lépésként műemléki épületegyüttes pusztulásának megállítása és az eredeti állapot visszaállítása történt meg. Az épület helyreállítása több ütemben történik, kezdve a veszélytelenítéstől, az állagmegóváson át az újáépítésig. Ezt követi az épület teljes kivitelezése a második ütemben. Amellett, hogy egy ilyen kiemelt helyi jelentőségű műemléképület kivitelezése megtisztelő felelősség, a legnagyobb kihívást az épület végtelenül rossz projektkezdéskori állapota jelentette.

Hild Villa
Hild Villa
Kivitelezési munkáink során a kivételes minóséget és a munkavédelmi szabályok szigorú betartásáttartjuk a legfontosabbnak.

Ennek érdekében vállalkozásunk minőség- és környezetközpontú valamint munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel a már új szabvány szerinti MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ 28001:2008 szabványok követelményeinek.

minoseg
eu