Szabó Ilonka utca társasház

Új építésű prémium társasház kivitelezése
Szabó Ilonka utca társasház
Új építésű prémium társasház kivitelezése

A környezetébe illeszkedő, kortárs lakóingatlan parkoló szintjén 6 db gépkocsi befogadásra alkalmas parkolót, valamint kerékpár és motorkerékpár tároló helyeket alakítottunk ki. Az épület -1. szintjén 2 lakást és mellettük lakásonként egy-egy, kb. 25 m2-es tároló egységet helyeztünk el. Az épület tényleges földszintjén egy nagy alapterületű lakás került kialakításra, kertkapcsolattal. Az épület első emeletén kialakított lakás a földszintihez hasonló elrendezésű, teraszokkal motiválva a funkcionális teret. A tetőszinten 2 db kisebb lakás került kialakításra, mindkét lakás saját terasszal, illetve az épület hátsó, toronyszerű tömegében galériás kialakítással, és tetőterasszal, kilátással az épület alatt elterülő városra.

Szabó Ilonka utca társasház
Szabó Ilonka utca társasház
Kivitelezési munkáink során a kivételes minóséget és a munkavédelmi szabályok szigorú betartásáttartjuk a legfontosabbnak.

Ennek érdekében vállalkozásunk minőség- és környezetközpontú valamint munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel a már új szabvány szerinti MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ 28001:2008 szabványok követelményeinek.

minoseg
eu